Zeytin Dalı Harekatı'na Mesir Macunlu Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Mesir Macunlu Destek
Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla sınır hattındaki Mehmetçik'e mesir macunu gönderdi- Dernek Başkanı Tanık: - "Şifa olması ile bilinen mesir macunu desteğimizi göstermek için sınırda görev yapan askerleri

MANİSA (AA) - Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği tarafından, Zeytin Dalı Harekatı'na destek ve harekattaki Mehmetçik'e ikram edilmesi için mesir macunu gönderildi.

Dernek tarafından hediye paketleri şeklinde hazırlanan bin adet mesir macunu, kargoyla Hatay Tugay Komutanlığına yollandı.

Dernek Başkanı Ufuk Tanık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'yi tehdit eden terör oluşumlarını ortadan kaldırmak amacıyla düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini, kutsal amaç için sefere çıkan Mehmetçik'e şifa olması düşüncesiyle mesir macunu ikram etmek istediklerini söyledi.

Mesir macununun içerisindeki şifalı bitkilerin de bulunduğu ve 41 farklı baharatla hazırlandığı için birçok hastalıktan koruduğu gibi besin ve güç kaynağı olduğunu ifade eden Tanık, şöyle konuştu:

"Ordumuzun yanındayız. Bu vesile ile 500 yılık bir geleneği bulunan ve sağlık açısından birçok hastalığa şifa olması ile bilinen mesir macununu, desteğimizi göstermek için sınırda görev yapan askerlerimize göndererek, yanlarında olduğumuzu göstereceğiz. Bunu yapmamızın sebebi tüm kurum ve kişilerin imkanları çerçevesinde ülke olarak harekata destek olmasını ve bunun örnek olmasını istiyoruz." diye konuştu.

Tanık, ilk başta bin adet gönderdikleri mesir macunundan kabul edildiği takdirde daha fazla göndermek istediklerini sözlerine ekledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.