Zonguldak'taki Fırtına

Zonguldak'taki Fırtına
Alaplı ilçesinde fırtına nedeniyle sahilde hasar meydana gelirken, balıkçı barınağı içerisinde bağlı olan tekneler kıyıya vurdu, çok sayıda sandal da battı- Belediye Başkanı Tekin:- "Alaplı'da Karadeniz ilk defa böyle bir bir afet yaptı. Zararımız çok büy

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde fırtına nedeniyle sahilde hasar meydana gelirken, balıkçı barınağı içerisinde bağlı olan tekneler kıyıya vurdu, çok sayıda sandal da battı.

Fırtına nedeniyle oluşan dalgalarla birlikte taş ve kaya parçaları sahil parkı doldururken, voleybol, basketbol ve çocuk parklarında büyük hasara yol açtı.

Alaplı balıkçı barınağı içerisinde bağlı olan 20 sandal ve tekne dalgayla birlikte kıyıya vurdu, sandallar battı.

Belediye Başkanı Nuri Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin ilk defa böyle bir afet yaşandığını söyledi.

Sahil parkta büyük bir zarar oluştuğunu belirten Tekin, "Dün akşam Karadeniz'de başlayan fırtına dolgu alanında ve sahil parkta büyük bir zara yol açtı. Voleybol ve basketbol sahası kullanılmaz halde. Oturma yerlerinde çok büyük hasar var. Hasar tespit yapacağız. Büyük bir afet oldu. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz." diye konuştu.

Öte yandan, sahilde öz çekim yapmak isteyen bir vatandaşsa dalgaların arasında kalarak ıslandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.