16 futbolcu serbest kalıyor

16 futbolcu serbest kalıyor
Sezona play-off hedefiyle başlayan ve son 3 haftaya kadar hedefini koruyan Anadolu Selçukspor’da, 16 futbolcunun sözleşmesi bu ay sonu itibariyle sona eriyor

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig’de mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’da, 15 gün sonra 16 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Kiralık gelen 12 oyuncunun yanı sıra, sözleşmesi sona eren 4 futbolcu da serbest kalacak.

9 OYUNCU, KARARI BEKLİYOR

Sezon başında Atiker Konyaspor’dan kiralık olarak gelen Ahmet Gökbayrak, Emre Sofuoğlu, Kadir Kaan Özdemir, Mehmet Buruk, Murat Ulusoy, Mücahit Can Akçay, Savaş Polat, Seddar Karaman ve Sertan Yiğenoğlu, kendileri için verilecek kararı bekliyor. Konyaspor ile sözleşmeleri devam eden oyuncular arasında, Konyaspor kampına katılmayan isimler yine Anadolu Selçukspor’a ya da çeşitli kulüplere kiralık olarak gönderilecek.

3 OYUNCU KULÜBÜNE DÖNÜYOR

Bandırmaspor’dan İbrahim Ak, Bursaspor’dan İbrahim Serdar Aydın ve Akhisarspor’dan Onurcan Güler’i kiralık olarak kadrosuna katan Anadolu Selçukspor’da, bu oyuncuların sözleşmeleri de sona erdi. Yeşil-beyazlılar, bu oyuncular hakkındaki kararını Konyaspor’dan gelecek oyunculara göre verecek.

4 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bonservisi Anadolu Selçukspor’da bulunan takım kaptanlarından Ahmet Önay, başarılı file bekçisi Mücahit Atalay ve genç oyuncular Faruk Uzundere ile Murat Öztürk de sözleşmesi sona eren futbolcular arasında yer alıyor. Yeşil-beyazlıların, başarılı stoper Ahmet Önay ve kaleci Mücahit Atalay ile yeniden anlaşması bekleniyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.