1922 Konyaspor’da ayrılık

1922 Konyaspor’da ayrılık
 Muhabir
3. Lig ekibi 1922 Konyaspor’da teknik direktör Bekir Mehtap görevinden ayrıldı

1922 Konyaspor’da teknik direktör Bekir Mehtap istifa etti.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor’da teknik direktör Bekir Mehtap, bu sezon oldukça yıprandığını dile getirerek teknik ekibiyle birlikte görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sezonun başlamasına 5 gün kala 1922 Konyaspor’un başına geçen teknik direktör Bekir Mehtap, U19 takımından gelen genç ağırlıklı kadroyla mücadele etti. Gol yollarındaki sorunun aşılamaması ve son dakikalarda yenilen gollere engel olunamaması Yavru Kartallar’ın 14 haftalık süreçte ateş hattının 3 puan gerisinde kalmasına neden oldu.

Ligde 5 puanı bulunan 1922 Konyaspor’da teknik direktör Bekir Mehtap, 88. dakika gol yenilerek 1-0 kaybedilen Fatsa maçının ardından yönetime çok yıprandığını belirterek istifasını sundu. Daha önceki haftalarda da birkaç kez istifasına yönetime sunan ancak kabul edilmeyen Bekir Mehtap, Fatsa maçının ardından kararının kesin olduğunu belirterek yeşil-beyazlı takımın yeni yönetimine görevi bırakma kararını aldığını ifade etti. Yönetim ise hocanın kararına saygı duyarak istifayı kabul etti.

1922 KONYASPOR'DAN TEŞEKKÜR

1922 Konyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada ise, "Teknik direktörümüz Bekir Mehtap ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrıldı. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Mehtap ve ekibine teşekkür eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

gbeoieyxcaajolt.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.