1922 Konyaspor'dan hakem tepkisi

1922 Konyaspor'dan hakem tepkisi
Akhisarspor’a 1-0 mağlup olan Karatay Termal 1922 Konyaspor'dan maçın hakemlerine tepki geldi.

TFF 3. Lig 3. Grup 21. hafta maçında deplasmanda Akhisarspor’a 1-0 mağlup olan Karatay Termal 1922 Konyaspor'dan hakem tepkisi geldi.

Karatay Termal 1922 Konyaspor Kulübü’nden maçın hakemleriylile ilgili tepki geldi: yapılan açıklamada şöyle denildi:

“24 Şubat günü Akhisarspor ile oynadığımız maçta Aydın bölgesi hakemi Kaan Kara’nın aldığı kararların soyadı gibi karanlık olması bizleri derinden üzmüştür. Maçın ilk yarısında Akhisarspor kalecisi Mehmet Ali Dönmez’in, futbolcumuz Emrah Turan’a yaptığı hareket sonucu sarı kart ile cezalandırılması bizlerde şaşkınlık yaratırken, Merkez Hakem Kurulu’na ve federasyona olan inancımızı da zedelemiştir. Maç genelinde yanlış kararlar alan hakem Kaan Kara’nın bizlere kara bir gün yaşatması akıllarda soru işareti bırakmıştır. Kaleci Mehmet Ali ile oyuncumuz Emrah arasında yaşanan pozisyonu futbolseverlere sunuyor ve takdiri Türk futbol kamuoyuna bırakıyoruz. Son olarak Mevlana hoşgörüsü ile gittiğimiz Akhisar’da Ege’nin sıcakkanlılığı ile karşılaşmayı beklerken, geleneksel misafirperverlik anlayışına aykırı davranışları kendi kalitelerini göstermiştir.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.