2021 Fair Play ödülleri sahiplerini buldu

2021 Fair Play ödülleri sahiplerini buldu
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından her yıl düzenlenen Fair Play Ödülleri’nde Konya’dan ödüle layık görülen Selçuklu Belediyespor Kulübü ve Konya Basketbol İl Temsilcisi Hakan Kuşçu’ya ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

 

 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından her yıl düzenlenen Fair Play Ödülleri’nde Konya’dan ödüle layık görülen Selçuklu Belediyespor Kulübü ve Konya Basketbol İl Temsilcisi Hakan Kuşçu’ya ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi. Ödül töreninde açıklamalarda bulunana TMOK Fair Play Komisyonu Danışma Kurulu Üyesi İsmet Karababa, “2021 Yılı ödülleri arasında, Selçuklu Belediyespor Kulübü ile Basketbol İl Temsilcimiz sayın; Hakan Kuşçu beyin ödüle layık görülmeleri bizleri çok mutlu etmiştir. Konya’mız bugüne kadar, Dünya Fair Play Konseyi (CIFP)’den 5 Ödül, Avrupa Fair Play Birliği (EFPM)’den 1 ödül, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinden 24 Ödül toplamda, 30 ödül kazanmasıyla fair play olgusuna yaptığı katkılarla, “FairPlay’ın Başkenti Konya” olarak tanımlanan şehrimizin bu özelliğine 2 ödülün daha eklenmesi şehrimiz adına çok anlamlıdır. Her yıl Olimpiyat evinde düzenlenen görkemli törenle yılın ödülleri sahiplerine takdim ediliyordu. Pandemi süreci nedeniyle bu yıl ödül törenin yapılmaması uygun görülmüştür.TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı sayın; Erdoğan Arıpınar Başkanım ödül sahiplerine ödüllerini Fair Play Komisyonu Danışma Kurulu Üyesi sıfatıyla benim takdim etmemi uygun görmeleri benim için büyük onur olmuştur. Bu vesileyle sporumuza ve sporcularımıza çok önemli katlılarının olduğuna inandığımız,Selçuklu Belediyespor Kulübü ile Basketbol İl Temsilcimiz sayın, Hakan Kuşçu Beyi kutluyor, şehrimizin fair play anlayışına yaptıkları bu önemli katkıları nedeniyle de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KARİYER DALI KUTLAMA MEKTUBU ÖDÜLÜ’NÜN

SAHİBİ SELÇUKLU BELEDİYESPOR

Kulüp olarak, takım sporcularının yanı sıra on binlerce linanslı, yüzlerce Milli Sporcu ile birçok önemli başarılara imza atarak Türkiye’nin en büyük amatör spor okulları kulüplerinden birisi olması, Selçuklu Belediyesi’nin destekleriyle ilçede çocuk, genç ve yaşlıların modern tesislerde 20 branşta spor yapmalarına imkan sağlamasının yanında “Selçuklu’nun Değerleri”sloganıyla onları kötü alışkanlıklardan uzak, ahlaklı, adil ve dürüst bireyler olarak ve bu değerleri bir arada tutan Fair Play olgusunu benimseyerek yetişmelerini amaçlaması nedeniyle, “Sportif Fair Play Kariyer Dalı Kutlama Mektubu Ödülü” ne layık görüldü.

tmok-3.jpg

TEZCAN: ANLAMLI BİR ÖDÜLE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN GURURLUYUZ

TMOK tarafından ‘Sportif Fair Play Kariyer Dalı Kutlama Mektubu Ödülü’ne layık görülen Selçuklu Belediyespor Kulübü’nde Başkan Mustafa Yavuz Tezcan böyle bir ödüle layık görüldükleri için gururlu olduklarını belirtti. Tezcan, “Selçuklu Belediyespor Kulübümüzde ‘Selçuklu’nun Değerleri’ sloganıyla yürüttüğümüz spor okulları projemizde küçük yaşta çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak, ahlaklı, adil ve dürüst bireyler olarak yetişmesi en büyük arzularımızdan bir tanesi olmuştur. Tüm bu değerleri bir arada tutan Fair Play olgusunu çocuklarımıza benimsetmek ve onların spora katkılarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Tüm bu çalışmalarımızın sonucunda bizleri ödüle layık gören TMOK Fair Play Komisyonu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

tmok-2.jpg

TANITIM DALI KUTLAMA MEKTUBU ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ

BASKETBOL İL TEMSİLCİSİ HAKAN KUŞCU

Pandemi sürecinin olumsuz etkilerini minimize etmek amacıyla U10 – U11 – U12 kategorilerindeki toplam 780 sporcuya Fair Play temasıyla “3 proje, 1000 kitap” ve “Bizler, Zeki, Çevik ve Ahlaklı Basketbolcular olacağız” sloganıyla yaptığı hizmetlerden dolayı; “Sportif Fair Play Tanıtım Dalı Kutlama Mektubu Ödülü” ne layık görüldü.

KUŞÇU: DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Konya Basketbol İl Temsilcisi Hakan Kuşçu, “Sporculara Fair Play ruhunu aşılamak için çalışmaya devam edeceğimizi 2018 yılında da bu ödüle layık görüldüğümüz zaman söylemiştik. İki yıl sonra tekrar bu değerli şehrimize getirmenin gururunu yaşamaktayız. Projemize desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediyesi’ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve bu büyük ödülü tarafıma layık gören Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne teşükkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.