23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Murat Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Koca, mesajında, cumhuriyetin en önemli...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Murat Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Koca, mesajında, cumhuriyetin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. yıl dönümünde Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladıklarını kaydetti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasının, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki istiklal mücadelesinde dönüm noktası olduğunu ifade eden Koca, şunları kaydetti:
"Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle istiklal mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Ülkemizin ve milletimizin en büyük zenginliği ve umut kaynağı olan çocuklarımıza armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizim için önemli bir gündür. Bu güzel günden beklentimiz bugünümüzde ve yarınımızda hoşgörünün hakim olması, barışın, mutluluğun ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir dünya düzeninin olmasıdır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.