23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kayseri Milletvekili Yıldız: - "Kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakacağız. Bundan dolayı bizi içimizde bölmeye çalışanlar hiçbir zaman muvaffak olamayacaklar"

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakacağız. Bundan dolayı bizi içimizde bölmeye çalışanlar hiçbir zaman muvaffak olamayacaklar." dedi.

Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Talas Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çocuklara armağan edilen bayramın, Türkiye'nin geleceğine, büyümesine, katkı koymasını temenni ettiğini belirti.

Türkiye'nin bulunduğu coğrafya, idealleri ve hedeflerinden dolayı daima tehdit altında bırakılmaya çalışıldığını ifade eden Yıldız, şunları söyledi:

"1920 yılındaki düşman, şekil ve muhteva değiştirmiştir. O zaman Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Avşar'ı hiçbir ayrım yapmaksızın Türkiye'nin bağımsızlığını, bütünlüğünü savunmaya çalışan Türk milleti, bugün kendi içinde bölünmeye çalışılmıştır. Biz bunların hiçbirine aldanmayacağız. Kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakacağız. Bundan dolayı bizi içimizde bölmeye çalışanlar hiçbir zaman muvaffak olamayacaklar. Aramızda ayrılık gayrılık tohumları ekmeye çalışanlar bunu kesinlikle başaramayacaklar. Biz çocuklarımızın, gençlerimizin müsterih olmasını, rahat olmasını her vesileyle söylüyoruz."

Yıldız, Türkiye'nin içinde bulunduğu terör kamburunun da bertaraf edileceğini belirterek, "Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki biz milli ruhla vatanımıza, milletimize ve dinimize hizmetle kendi örf ve ananelerimizle birlikte bir olalım." dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Namık Kemal Anaokulu öğrencilerinden oluşan mehter takımının tencere kapakları, varil ve oyuncaklar kullanarak sergilediği gösteri, büyük beğeni topladı.

Törenin ardından, Sağlık Bakanlığının sağlıklı yaşamı teşvik etmek için başarılı öğrencilere verdiği bisikletlerin dağıtımı gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.