Kastamonu'da araç içerisinde baltalı kavga (TIKLA&İZLE)

Kastamonu'da araç içerisinde baltalı kavga (TIKLA&İZLE)
Kastamonu'nun Araç ilçesinde tartıştığı şahıs tarafından baltayla darp edilen bir kişi ağır yaralandı.

Kastamonu'nun Araç ilçesinde tartıştığı şahıs tarafından baltayla darp edilen bir kişi ağır yaralandı. Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

BALTAYLA SALDIRDI

Olay, dün gece vakitlerinde Çay Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun E. ile Ömer G. içerisinde tespit edilemeyen nedenle kavga çıktı. Kavga esnasında Tayfun E., balta ile Ömer G.'yi baltayla yaraladı. Vücuduna balta darbeleri alan ve ağır yaralanan Ömer G., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin sonrasında Ömer G., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayın sonrasında polis ekipleri, suç aleti balta ile birlikte Tayfun E.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin sonrasında Tayfun E., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Diğer yandan, baltalı kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntüsünde Tayfun E.'nin, Ömer G.'nin arkasından baş bölgesine vurduğu ve yere düştükten sonra bir kez daha karın bölgesine balta ile vurduğu görülüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.