Konyaspor, Fener'i salladı ama yıkamadı: 0-0

Konyaspor, Fener'i salladı ama yıkamadı: 0-0
 Editör
Ligde kritik haftada Konya evinde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'den 1 puan aldı.

Trendyol Süper Lig'de 35. hafta heyecanı sona erdi. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede temsilcimiz Konyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile küme düşme hattında yer alan temsilcimiz Konyaspor arasındaki mücadelenin ilk yarısında tempo oldukça düşüktü. Her iki takım da istediği futbolu sahaya yansıtamadı.

Soyunma odasına golsüz eşitlikle giden Fenerbahçe, ikinci yarıda baskısını artırdı. Konuk ekip, 55 ile 75. dakikaları arasında Edin Dzeko'nun liderliğinde net pozisyonlar yakaladı.

Ancak yıldız futbolcu, yakaladığı fırsatlarda kaleci Slowik engeline takıldı. Fenerbahçe, 76. dakikada ise mutlak bir fırsattan eli boş döndü. Oyuna sonradan dahil olan Michy Batshuayi, altıpastan yaptığı kafa vuruşunda topu dışarı attı. Karşılaşmanın kalan bölümünde gol sesi çıkmadı.

Fenerbahçe, Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçtan sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı. Ligin bitimine 3 hafta kala Fenerbahçe, bu beraberliğin ardından lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşmüş oldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.