'DEM Eş Başkanı'nın Özgür Özel'e, "Eş Başkan" diyesi geldi!

'DEM Eş Başkanı'nın Özgür Özel'e, "Eş Başkan" diyesi geldi!
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tulay Hatımoğulları'nın ziyarete gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel için söylediği "Eşbaşkan diyesim geldi" sözleri damga vurdu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'ni (DEM Parti) ziyaret etti. Özel, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan yardımcıları Gül Çiftçi ve Gökan Zeybek ile birlikte Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanları Tulay Hatımoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan'ı parti genel merkezinde ziyaret etti.

ÖNCE ŞEHİT CENAZESİNE SONRA DEM'E

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM ziyareti öncesi, Şehit Piyade Teğmen Eril Alperen Emir için Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı

aa-20231213-33174529-33174527-sehit-piyade-tegmen-eril-alperen-emir-son-yolculuguna-ugurlandi.jpg

ÖZEL: "GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRECEK"

Yeni ismiyle DEM Partisi'ni genel merkezlerinde ziyaret ettiklerini belirten Özgür Özel, 1,5 saat süren görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, eş başkanlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Kurultay sonrası DEM Parti eş genel başkanlarının kendilerini arayarak kutladığını hatırlatan Özel, şunları kaydetti: "DEM Parti bizden önce kurultayını yapmıştı. Kurultay yoğunluğu içinde partimizden hayırlı olsun ziyareti gerçekleşmemişti. Ben bugün heyetimizle o ziyareti gerçekleştirdim. Bir araya gelmişken yapmamız gereken bir şeyi yaptık, Türkiye'yi, dünyayı değerlendirdik ve önümüzdeki süreci değerlendirdik. Çok verimli çok yapıcı bir görüşme gerçekleşti. Bundan sonraki süreçlerde de diyaloğumuz, karşılıklı görüşmelerimiz sürecek." dedi.

HATIMOĞULLARI: "EŞ BAŞKAN DİYESİM GELDİ"

Ziyarete DEM Parti Eş Genel Başkanı Tulay Hatımoğulları'nın "Bugün Cumhuriyet Halk Partisi'nin, eş başkanı diyesim geldi, Sayın Özgür Bey'in heyetiyle birlikte ziyareti gerçekleşti" sözleri damga vurdu. Özel ise Hatımoğulları'nın sözleri karşısında gülümsedi.

ŞAHİN: "GERÇEKLERİN BİR GÜN ORTAYA ÇIKMAK GİBİ BİR HUYU VARDIR"

Gazeteci Zafer Şahin, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Özgür Özel’e Eşbaşkan olduğu DEM Partide hatırlatılmış!!!" değerlendirmesinde bulundu.

untitled-1.jpg

YAKIŞIKLI: ŞAKA GÖRÜNÜMLÜ HAKARET

Gazeteci Hacı Yakışıklı da sözleri şu sözlerle değerlendirdi:

1) HDP ile CHP sınırötesi tezkereye HAYIR diyen iki ortak parti

2) Özgür Özel'e "eşbaşkan" diye şaka görünümlü hakaret ediyorlar

3) Özel çıt çıkaramıyor

Yazar Zeki Bahçe ise Hatımoğulları'nın sözleriyle ilgili yaptığı paylaşımda, "Birisi çıkar size Eşbaşkan olduğunuzu söyler siz de hihi diye sırıtmak zorunda kalırsınız. Nasıl gidilir Eşbaşkanlık Özgür Özel?" yorumu yaptı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.