6. Eskişehir Opera ve Bale Günleri

6. Eskişehir Opera ve Bale Günleri
ESKİŞEHİR (AA) - Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "6. Eskişehir Opera ve Bale Günleri"...

ESKİŞEHİR (AA) - Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "6. Eskişehir Opera ve Bale Günleri" kapsamında "Külkedisi" operası sahnelendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Kültür ve Sanat Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliği çok sayıda sanatsever izledi.

Yekta Kara'nın sahneye koyduğu, Gioacchio Rossini'nin bestelediği "Külkedisi" oyununun sonunda sanatçılar, sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Opera ve Bale Günleri'nin son gösteriminin, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde 13 Mayıs'ta Ankara Devlet Opera ve Balesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası tarafından sahnelenecek "Yevgeni Onyegin" balesi ile son bulacağı kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.