Abd Açık'ta İkinci Tura Çıkan İsimler Belli Oldu

Abd Açık'ta İkinci Tura Çıkan İsimler Belli Oldu
Turnuvanın ikinci gününde, tek erkeklerde Murray ve Wawrinka, tek kadınlarda ise Serena Williams ve Radwanska gibi favori tenisçiler ikinci tura çıktı

ANKARA (AA) - ABD'nin New York kentinde düzenlenen ve 12 Eylül'e kadar devam edecek turnuvada, ikinci gün maçları tamamlandı.

Tek erkeklerde 2 numaralı seribaşı Büyük Britanyalı, son olimpiyat şampiyonu Andy Murray, Çek rakibi Lukas Rosol'u 6-3, 6-2 ve 6-2'lik setlerle zorlanmadan 3-0 mağlup etti.

Turnuvanın 3 numaralı seribaşı İsviçreli Stanislas Wawrinka ise İspanyol Fernando Verdasco'yu 7-6, 6-4 ve 6-4 sona eren setlerle 3-0 yenerek ikinci tura yükseldi. Altı numaralı seribaşı Japon Kei Nishikori ise Alman Benjamin Becker'i 3-1'le geçerek üst tura adını yazdırdı.

-Williams kardeşler üst turda


Kadınlarda dünya 1 numarası ABD'li Serena Williams ve 4 numaralı seribaşı Polonyalı Agnieszka Radwanska, ikinci tura yükselen favori tenisçiler oldu.

Serena Williams, 6-3'lük iki setin ardından Rus Ekaterina Makarova'yı 2-0 yenerek tur atladı. Radwanska ise ABD'li Jessica Pegula'yı 6-1'lik setlerle 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.