Abd'de Öldürülen Müslüman Genç Kız

Abd'de Öldürülen Müslüman Genç Kız
İddianamede Müslüman genç kız Hassanen'in katil zanlısı Martinez-Torres hakkında cinayetin yanı sıra tecavüz suçlaması da yer aldı

FAIRFAX (AA) - ABD'nin Virginia eyaletinde Müslüman genç kız Nabra Hassanen'i öldürmekle suçlanan Darwin Martinez-Torres'in cinayet ve tecavüzden ölüm cezasına çarptırılabileceği bildirildi.

Martinez-Torres hakkında hazırlanan iddianamede Hassanen'in katil zanlısı için cinayetin yanı sıra tecavüz suçlaması da yer aldı.

Virginia yasalarına göre, iddianamede cinayet ve tecavüz suçlamalarının yer almasıyla Martinez-Torres'e ölüm cezası verilebilecek.

Mısır asıllı 17 yaşındaki Hassanen, 18 Haziran'da sahur vaktinde arkadaşları ile ADAMS Center Sterling Camisi'ne giderken yolda tartıştıkları Martinez-Torres (22) tarafından beyzbol sopası ile öldürülmüş, cesedi süs havuzunda bulunmuştu.

ADAMS Center Sterling Camisi'nde kılınan cenaze namazı ve düzenlenen törenin ardından toprağa verilen Hassanen için ülkenin farklı eyaletlerinde anma törenleri düzenlenmişti.

Hassanen'in ailesi olayın bir nefret suçu olduğuna inandığını ifade etmişti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.