Abdil Erdal, geleneği sürdürdü

Abdil Erdal, geleneği sürdürdü
 Muhabir
Uzun yıllardır her Ramazan ayında Konya basınının temsilcilerini iftarda buluşturan Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal bu yıl da geleneği sürdürdü.

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, Konya basınıyla iftar sofrasında buluştu. Uzun yıllardır Konya’daki medya kuruluşlarının temsilcilerini Ramazan ayında ağırlayan ve bunu bir gelenek haline getiren Abdil Erdal, “Pandemi ve ardından depremler nedeniyle ara verdiğimiz buluşmalarımızı bu yıl çok şükür gerçekleştirebildik. Konya basınımızın emektarları, dostlarımızla hem aynı sofrada buluşmak hem de hasbihal etmek için bu organizasyonu düzenliyorum. Katılımlarınız için teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl da inşallah kazasız, belasız, sağ ve salim bir şekilde Ramazan ayına ulaşmayı ve tekrar biraraya gelmeyi umuyorum” dedi. Yıldız Köşkü’ndeki programda iftar yemeğinin ardından uzun süre çay ve kahve eşliğinde sohbet edildi.

whatsapp-image-2024-03-20-at-08-47-28.jpeg

whatsapp-image-2024-03-20-at-08-47-29.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.