Adese, Konya’daki Üçüncü Hiper Mağazasını Açıyor

Adese, Konya’daki Üçüncü Hiper Mağazasını Açıyor
Anadolu merkezli büyüme stratejisi çerçevesinde mağaza açılışlarına devam eden Adese, önemli bir yatırıma daha imza atarak Konya’daki üçüncü hiper mağazasını açmaya hazırlanıyor.

Anadolu merkezli büyüme stratejisi çerçevesinde mağaza açılışlarına devam eden Adese, önemli bir yatırıma daha imza atarak Konya’daki üçüncü hiper mağazasını açmaya hazırlanıyor. Adese, M1 AVM içerisinde yer alan hiper mağazasını, 19 Mayıs Cuma günü görkemli bir törenle açıyor.

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarına ara vermeden devam ediyor. Adese, Konya M1 AVM içerisinde daha önce Real markasının hizmet verdiği alanda yeni bir hipermarket açmaya hazırlanıyor. 3 bin 650 metrekare alanda, 16 kasa ve 115 personel ile hizmet vermeye başlayacak Adese mağazası, Ramazan ayı öncesi 19 Mayıs Cuma günü saat 14.00’te törenle açılacak. Açılış organizasyonunda yüzlerce üründe indirim, hediyeler, ikramlar, promosyonlar, palyaçolar ve tanıtım turu gibi birçok etkinlik yapılacak.

Balık Pişirme Kolaylığı

Adese’nin M1 AVM’deki hiper mağazasında müşteriler; meyve-sebzeden kuruyemişe, kahvaltılık ürünlerden unlu mamullere, et ürünlerinden balığa, gıdadan temizliğe, zücaciyeden küçük ev aletlerine, konfeksiyondan bebek ürünlerine, kırtasiyeden kozmetiğe, hırdavattan elektronik ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesi sayesinde ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler. Balık pişirme reyonunun kolaylığından da yararlanacak olan müşteriler ayrıca; marketin unlu mamuller bölümünde günlük olarak üretilen ekmek, simit, poğaça ve börek gibi ürünleri sıcak sıcak; kurabiye, pasta ve tatlı gibi ürünleri de taze taze temin edebilecekler.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.