Adım adım sonuca

Adım adım sonuca
Konyaspor yönetimi, teknik direktörlük koltuğu için girişimlerini hızlandırdı. Bu hafta içinde yeni teknik adamı belirlemek isteyen yeşil-beyazlı yöneticiler, dolaylı yoldan 2 teknik adamla irtibata geçerek nabız yokladı

Atiker Konyaspor yönetimi, teknik direktör konusuna hız kazandırdı. Boşta kalan koltuğu bu hafta doldurmayı planlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, dolaylı yoldan 2 isimle görüşme sağladı. Fenerbahçe’den ayrılan Aykut Kocaman ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Rıza Çalımbay ile irtibata geçen yeşil-beyazlılar, bu isimler üzerinde nabız yokladı.

KOCAMAN DİNLENMEK İSTEDİ

Ali Koç’un başkanlığa seçilmesiyle koltuğu sallanan Aykut Kocaman, dün itibariyle resmi olarak ayrılık sürecine girdi. Kocaman ile dolaylı yoldan bir görüşme gerçekleştiren Konyaspor yönetimi, deneyimli çalıştırıcıdan net bir cevap alamadı. Kocaman, yine dün yapılan görüşmede bir müddet dinlenmek istediğini Konyaspor yönetimine iletti.

ÇALIMBAY HAZIR

Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’de devam etme durumuna karşılık alternatif bir liste hazırlayan Konyaspor yönetimi, ilk sırada bulunan Rıza Çalımbay ile de dolaylı yoldan bir görüşme gerçekleştirdi. Yöneticiler, Çalımbay’ın, “Konyaspor hedefli bir takım. Her teknik adamın seve seve gidebileceği bir kulüp” sözleri üzerine girişimlere başladı. Yönetim, bugün ya da yarın Sivaslı hoca ile masaya oturacak.

YABANCILAR SON ALTERNATİF

Konyaspor yönetimi, herhangi bir olumsuzlukta Rıza Hoca ile anlaşılamaması durumuna karşın da alternatif çalıştırıcı listesini geniş tutuyor. Yönetimin teknik adam listesinde, Galatasaray’dan ayrılan Igor Tudor başta olmak üzere birkaç yabancı antrenör de bulunuyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.