Başkan Kara: İsrail'in sonu yakındır!

Başkan Kara: İsrail'in sonu yakındır!
 Muhabir
Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Filistin'de yaşanan zulümleri anlatan ve Filistinlilere destek olmak amacıyla "Kudüs Gecesi" düzenledi.

Kudüs Gecesi'nin açılış konuşmasını yapan AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, dünyanın karanlığa ve bataklığa sürüklenmeye çalışıldığını, ırkçı emperyalizm ve katil siyonizmin zulmünün haddi aştığını söyledi.

BU BİR HAK BATIL MÜCADELESİDİR

Başkan Kara, bu zulmün karşısında mazlumun yanında olmak gerektiğini belirterek, "Bizler biliyoruz ki, bu bir hak batıl mücadelesidir. Bizler inanıyoruz ki, bu mücadele asırların mücadelesidir. İnsana yakışan, zararlının karşısında faydalının yanında olmaktır. İnsana yakışan, yanlışın karşısında doğrunun yanında olmaktır. İnsana yakışan, zulmün karşısında mazlumun yanında olmaktır. İnsana yakışan, batılın karşısında Hakkın yanında olmaktır." dedi.

538257.jpg

İSRAİL SOYKIRIM YAPIYOR

İsrail'in Gazze'de pervasızca bir soykırım yaptığını ifade eden Başkan Kara, "Bugün pervasızca Gazze'yi ve sivil halkı, kadın-çocuk-yaşlı-engelli demeden, hiç ayırt etmeden, büyük bir soykırım işleyen İsrail, gücün kendisini zehirlediği noktaya doğru adım adım koşmaktadır" diye konuştu.

İSRAİL'İN SONU YAKINDIR

Tarihte zalimlerin her zaman yenildiğini hatırlatan Başkan Kara, "Aziz kardeşlerim, bu yaşadığımız zaman içerisinde, bizlerin de yapması gerekenler, şanlı tarihimizin ve inancımızın gereği olarak boynumuzun borcudur. Bugün burada bu vesile ile söylemek gerekir ki, İsrail ve onların zulümde daimi ortağı katil Amerika'yla, tüm diplomatik ilişkilerin sonsuza kadar kesilmesi gerekmektedir. Derhal İslam Birliği çalışmaları kapsamında görüşmeler başlamalı ve ortak askeri savunma anlaşmaları yapılmalıdır. Buradan sesleniyoruz! Merhum liderimiz Necmettin Erbakan Hoca'mızın ifade ettiği gibi 'İsrail ancak güçten anlar' Ve o gücü Allah'ın izniyle üç kıtaya adaleti tesis etmiş şanlı ecdadımızın hıncıyla yüzlerine vuracağız inşaAllah" dedi.

whatsapp-image-2023-10-30-at-20-58-02.jpeg

ZAMANIN SELAHADDİN'LERİSİNİZ

Gazze saldırılarının 24. gününde, Gazzeli kardeşlerine seslenen Başkan Kara, "Sizler ümmetin şerefini omuzlamış, korkusuz birer kahramanlarsınız. Sizler bu çağda, zamanın Selahaddin'lerisiniz. Ölümü öldürmüş, tüm dünyanın saygı duruşuyla önlerinde eğildiği İsrail ve Amerika'ya meydan okumuş gerçek savaşçılarsınız" şeklinde konuştu.

GAZZE, SEN BİZİMSİN

Başkan Kara Gazze'nin Türk milletinin göz bebeği olduğunu belirterek, "Gazze, sen bizimsin... Biz sendeniz... Sen de bizdensin... Daha dün Çanakkale'de, omuz omuza tüm dünyaya karşı savaştığımızsın... Sen bizim göz bebeğimiz, Kudüs'ümüzün şerefli muhafızısın. Günler ilk kıblemizde fetih ve şükür namazı kılacağımız günlere gebedir" dedi.

ZULÜM EBEDİ OLAMAZ

Konuşmanın sonunda Başkan Kara İsrail zulmünün ebedi olamayacağının altını çizerek, " Bu kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır. İsrail'in bu soykırımına karşı tüm dünyayı duyarlı olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.