Ahmet Davutoğlu Konya'da

Ahmet Davutoğlu Konya'da
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu karşılamak için hemşehrileri Konya Havalimanı'na koştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün Konya’ya giderek Cuma namazı kılacağı açıklanmıştı. Başbakan’ın geleceğini öğrenene hemşehrileri Davutoğlu’nu karşılamak üzere sabahın erken saatlerinden itibaren havalimanı geldi. Vatandaşların üzerinde Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafının bulunduğu pelerinler giydiği görüldü.

Başbakan Davutoğlu, özel uçak 'DAP' ile geldiği Konya'da çok sayıda partili tarafından karşılandı.

thumbs_b_c_d02eaaf27c4f55b787d0a1476b151322.jpg

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "DAP" ile saat 11.50'de Konya'ya geldi.

Davutoğlu'nu, Konya Havalimanı'nda, Konya Valisi Muammer Erol ve diğer yetkililer karşıladı. Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan da Konya'ya geldi.

Çok sayıda partili, Davutoğlu'nu karşılamak için Havalimanı önünde toplandı.

Ellerinde AK Parti ve Türk bayrakları ile Davutoğlu'nun resimleri bulunan partililer, "Ak gençlik burada, hocasının yanında", "Reis bizim, hoca bizim", "Alemin hocası geliyor", "Konya seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan attı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak DAP ile öğle saatlerinde geldiği memleketi Konya'da, Vali Muammer Erol ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan da Konya'ya geldi. Başbakan Davutoğlu’nu havaalanı önünde yaklaşık bin kişi karşıladı. Pankart açarak tezahüratlarda bulunan partililer Davutoğlu’nu coşkuyla karşıladı. Hemşehrilerine hitap etmek için hazırlanan otobüsün üzerine çıkan Başbakan Davutoğlu kısa bir konuşma yaptı. Hemşehrilerini selamlayan Davutoğlu, “Değerli hemşehrilerim cumamız mübarek olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah’a emanet olun” dedi.
Sonra otobüsten inen Başbakan Davutoğlu, kalabalık bir konvoy eşliğinde cuma namazını kılmak üzere Kapu Camisine gitti. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum