Ahmet Şerif İzgören, Çumralılarla buluşuyor

Ahmet Şerif İzgören, Çumralılarla buluşuyor
 Editör
Konya'nın önde gelen derneklerinden ÇUMSIAD, "Birlikte Değişim ve Dönüşüm" temasıyla düzenleyeceği etkinlikle dikkat çekiyor

Konya'nın önde gelen derneklerinden ÇUMSIAD, "Birlikte Değişim ve Dönüşüm" temasıyla düzenleyeceği etkinlikle dikkat çekiyor. Kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören'in katılımıyla yapılacak seminer, 6 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 19:30'da Çumra Belediye Konferans ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Etkinlik tüm Çumra halkına açık olacak ve katılımcılara İzgören'in kişisel gelişimçerçevesindeki deneyimlerini aktarma fırsatı olacak. ÇUMSIAD Genel Başkanı Niyazi ŞAHİN, etkinliğin çevredeki dönüşüm ve gelişime katkı sunacağını belirtti. Bu seminer, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek için önemli bir nokta olarak görülüyor.

aserifizgoren3.jpeg

Ahmet Şerif İzgören, gençlere yönelik başlattığı Türkiye Uğur Böcekleri Programı kapsamında ülke kapsamında ücretsiz eğitimler vererek 400.000'den fazla vatandaşa ulaşmış ve 130'dan fazla İyilik Fikri Projesi'ne imza atmıştır. İzgören'in çeşitli noktalardaki faaliyetleri ve yayımladığı 31 kitapla bilinen markaları bulunmaktadır.

Bu etkinlik, bölgedeki kişisel gelişim ve birlik ruhunu pekiştirmek isteyen herkes için önemli bir fırsat sunmaktadır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum