AK Parti Gece Gündüz Durmuyor

AK Parti Gece Gündüz Durmuyor
Ak parti Seydişehir İlçe Teşkilatı 1 Kasım da yapılacak olan 26’ıncı dönem Milletvekili genel seçimleri için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Ak parti Seydişehir İlçe Teşkilatı 1 Kasım da yapılacak olan 26’ıncı dönem Milletvekili genel seçimleri için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gündüzleri esnaf ziyaretleri, akşamları da mahalle ziyaretleri ve ev toplantıları yaparak 1 Kasım seçimlerine hazırlanan Ak parti Seydişehir İlçe teşkilatı İlk Günkü Aşkla sloganıyla çıktığı seçim maratonunda ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyelerinin ayrı ayrı yaptığı çalışmalarla vatandaşlarla bulaşarak destek istiyorlar.

1 Kasım Seçimlerinin son günlerde Türkiye üzerinde dolaşan kara bulutların dağıtılarak, huzurun ve istikrarın olduğu bir ülke haline gelebilmesi için çok önemli bir seçim olduğunu ifade eden Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer saha çalışmalarında gördük ki vatandaşımız Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunun farkında. Bu oyunu bozacak olan tek güç milletimizdir. Ak parti olarak bugüne kadar millet iradesinin dışında hiçbir iradeyi asla kabul etmedik ve etmeyeceğiz dedi.

7 Haziran seçimlerinin ardından hiçbir partinin tek başına iktidar olacak gücü elde edememesini fırsat bilen şer odaklarının vakit kayıp etmeden Türkiye’de kaos ortamı yaratmanın çabası içerisine girdiklerini söyleyen Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Konurer, Ak parti siyaset sahnesinde olduğu sürece şer odakları amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. İlçe teşkilatı olarak seçim çalışması yaptığımız bölgelerde üzerine basa basa ifade ettiğimiz bir konu var o da istikrardır. Türkiye’de istikrarın devamı için bu ülkenin ve milletin Ak parti iktidarına ihtiyacı vardır dedi. Süleyman Sayan- Pusula

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.