Ramazan’da ''evimde kazananlar'' belli oldu

Ramazan’da ''evimde kazananlar'' belli oldu
 Editör
Konya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Ramazan’da Evim” Konulu Fotoğraf Yarışmasının değerlendirilmesi ve ödül töreni yapıldı.

On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın birleştirici ve bütünleştirici yönünü, anlam ve önemini kavramaya yönelik Konya genelinde eğitim gören 4- 6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri arasında “Ramazan’da Evim” konulu fotoğraf yarışması düzenlendi.

İl Müftülüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen “Ramazan’da Evim” konulu fotoğraf yarışmasının değerlendirilmesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Kantar'ın başkanlığında Din Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Gerlegiz, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Mustafa Güner ile Din Hizmetleri Uzmanı Hasan Hüseyin Genç'ten oluşan komisyon tarafından yapıldı.

DERECEYE GİRENLER

Yapılan değerlendirme sonucunda birinci Akşehir'den Elif Aytekin, ikinci Ilgın'dan Halime Ayyürek, üçüncü Hüyük'ten Enes Soysal oldu. Kazananların ödüllerini İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge takdim etti. Öge, yarışmanın amacı, çocukların sanatsal ve kültürel faaliyetlere katılımını teşvik etmek ve Ramazan ayının manevi atmosferini evlerinde hissetmelerine yardımcı olmak olduğunu ifade ederek çocukların yaratıcılığına ve çabalarına olan hayranlığını dile getirdi ve onları tebrik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.