Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya:
"1975-2002 arasında tam 27 yılda bu ülkeye gelen toplam yabancı yatırım 15 milyar dolardır. AK Parti'deki 15 yıldaki yabancı yatırım toplamı 190 milyar dolardır. Değişen güven ve istikrardır"

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "1975-2002 arasında tam 27 yılda bu ülkeye gelen toplam yabancı yatırım 15 milyar dolardır. AK Parti'deki 15 yıldaki yabancı yatırım toplamı 190 milyar dolardır. Değişen güven ve istikrardır." dedi.

Kaya, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, sandık başkanları ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, AK Parti'nin her zaman halka hizmet ettiğini ve halkın isteklerini yerine getirdiğini söyledi.

1982 Anayasası ile mücadelelerin yeni bir mücadele olmadığını belirten Kaya, "Altını çizerek söylüyorum, ilk defa iktidar olacaksınız ve ilk defa iktidarı siz belirleyeceksiniz. Biz sandığa gittik, hükümet falan seçmedik. Biz sandığa gittik, başbakan seçtik mi? Hayır. Biz Meclis'i seçtik. Bundan sonra Meclis'te öyle hesap kitap, transfer tehdit, gazete ilanları, tank gösterileri, postallar, şantajlar, kasetler bitecek." diye konuştu.

Kaya, ülkede güven ve istikrarı kalıcı hale getirmeye çalıştıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"AK Parti, bu ülkede büyük işler yaptı. Bu millet öyle her şeye kanan bir millet değil. Sonunda millet karar verecek. Kimse bu milleti aptal yerine koymasın. Bu millet hiç hata yapmadı. Eğer hata yapsaydı CHP iktidar olurdu zaten. Dolayısıyla bu millet ferasetli, basiretli, irfan sahibi bir millettir."

Türkiye'nin üç kat büyüdüğüne dikkati çeken Kaya, yazar kasaların atıldığı, fabrikaların sökülüp başka ülkelere taşındığı, insanların hastane kuyruklarında öldüğü, senetle cenazelerin alındığı bir ülkeden hayal edilemeyen şeylerin yapıldığı iyi bir ülke haline geldiklerini dile getirdi.

Kaya, insanlara güven verildiği zaman koşarak yatırıma geldiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"2001 yılında Sabiha Gökçen Havalimanından bir yılda uçan yolcu sayısı 47 bindi. 2016 yılında uçan yolcu sayısı yuvarlak rakam 30 milyondur. Arkadaşlar değişen ne peki? Güven ve istikrar. 1975-2002 arasında tam 27 yılda bu ülkeye gelen toplam yabancı yatırım 15 milyar dolardır. AK Parti'deki 15 yıldaki yabancı yatırım toplamı 190 milyar dolardır. Değişen güven ve istikrardır. Bu o kadar büyük bir şey ki. Bu, ülkedeki her şeyin değişmesini sağlıyor." dedi.

AK Parti'nin her şeyi samimiyetle yapan bir parti olduğunu belirten Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anayasayı 2012'de hazırladık, verdik. Biz 2011 yılında İstanbul birinci bölgesinde 25 yaşında bir arkadaşımızı milletvekili yaptık. Sayın Kılıçdaroğlu, '18'de seçilecek, 20 yaşında emekliliği hak edecek.' dedi. Hak etmek demek, parayı alacak demektir. Dürüst olmak, insanları kandırmamak lazım. AK Parti'nin genç milletvekilleri esnafın, cami imamının, sınıf öğretmeninin oğullarıdır. Bu millet bize, yakışıklı bulduğu için oy vermiyor. Çalışıyoruz. Biz, bu millete inandık, güvendik. Bu ülke daha da büyümesi lazım."

Daha sonra partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Kaya, burada Muhammed Çakır adlı bir çocukla sohbet etti.

Çakır, elini öpen Kaya'ya "Öpmenize gerek yok. Asıl ben sizin elini öpmeliyim." demesi üzerine, Kaya "Bu seferlik böyle olsun." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.