AK Parti Konya Milletvekili Özer'den oto sanayi esnafına ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Özer'den oto sanayi esnafına ziyaret
 Editör
AK Parti konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer Seydişehir Oto Sanayi Sitesi esnafına ziyarette bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Seydişehir’de oto sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer beraberinde Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP Seydişehir İlçe başkanı Kadir Kocabaş, Gençlik Kolları Başkanı Veysel Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Seydişehir Oto sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

whatsapp-image-2024-03-07-at-02-55-34-1-1.jpeg

HER DAİM DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyarette bulundukları Seydişehir Oto sanayi sitesi esnaflarının kendilerini güler yüzle ve samimi duygularla karşıladığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Bugün alın terini emeğe dönüştüren oto sanayi sitesi esnaflarımızla buluşmaktan ve onlarla hasbihal etmekten son derece memnun olduk. Vatandaşlarımızın adayımıza gösterdiği yakın ilgi ve alaka bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayımız Abdulmuttalip Demirel genç ve dinamik bir kardeşimiz, Seydişehir’e faydalı hizmetler yapacağına yürekten inanıyoruz. Kendisinin Seydişehir için güzel projeleri var. Projelerin hayata geçirilmesi noktasında Konya Milletvekilleri olarak Ankara’da her daim destekçisi olacağız" dedi.

whatsapp-image-2024-03-07-at-02-55-22-1.jpeg

BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞIYORUZ

Cumhur İttifakı olarak genel seçimlerde elde ettikleri başarıyı, yerel seçimlerde de gerçekleştireceklerine olan inançlarının tam olduğunu ifade eden Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, "Bizler sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkın arasında olan ve halkın gücünün üstünde başka bir gücünün olmadığına inanan siyasi bir hareketin temsilcileri olarak dün olduğu gibi bugünde milletimizle birlikte el ele, omuz omuza yürümeye devam ediyoruz. Çünkü biz gücümüzü halktan alıyoruz. Halkımızdan aldığımız güçle Konya’mıza, Seydişehir’imize hizmet için bıkmadan, usanmadan çalışıyoruz. Seydişehirli kardeşlerimiz hizmetlerin devamı için kararını şimdiden vermiş. Cumhur ittifakı ile durmak yok yola devam diyor. Bizleri Seyit Harun Veli’nin şehrinde en güzel şekilde misafir eden kıymetli oto sanayi sitesi esnaflarımıza teşekkür ediyor, işlerinde bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.