AK Parti Konya Milletvekilleri tarım sektörü temsilcileriyle buluştu

AK Parti Konya Milletvekilleri tarım sektörü temsilcileriyle buluştu
 Muhabir
Programa milletvekillerimiz Mehmet Baykan, Abdullah Ağralı, Meryem Göka, Mustafa Hakan Özer, Latif Selvi ve Ziya Altunyaldız ile birlikte ev sahipliği yaptı.

25 kişilik bir heyetle Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ziraat Odaları Başkanları AK Parti Konya Milletvekilleri tarafından kabul edildi. Yapılan çalışmalar ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi veren heyet, taleplerini bildirdiler, taleplerin yerine getirilmesi ve karşılaşılan sorunların çözümü noktasında Mehmet Baykan toplantı esnasında İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın İlhan Hatipoğlu’nu arayarak talepleri bizzat ilk ağızdan iletti.

ziraat-odalari-baskanlari-2.jpeg

Mehmet Baykan yapılan görüşmeler ile ilgili olarak'' TBMM de Milletvekili arkadaşlarımız ile Konya Ziraat Odası başkanlarını ağırladığımız programda hemşerilerimiz İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ve Maliye Bakan yardımcısı İlhan Hatipoğlu ile telefon bağlantısı yaptık. Bakan Yerlikaya özellikle hayvancılıkta çoban olarak istihdam edilen Afganlılar ile diğer yabancılar konusunda önemli açıklamalar yaparken Hatipoğlu emeklilere ödenen 5 bin TL ikramiyenin çiftçi emeklilerine ödenen 5 bin TL ikramiyenin çiftçi emeklilerine de ödenebilmesi için kanun değişikliği çalışmalarının başlatıldığını '' dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.