AK Parti Mersin İl Başkanlığında görev değişimi

AK Parti Mersin İl Başkanlığında görev değişimi
Mersin İl Başkanı Ercik: - "Allah hiçbirimizin birliğini, beraberliğini, diriliğini bozmasın" - Eski İl Başkanı Taşpınar:- "Bizim özellikle kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve şu andaki Genel Başkan'ımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun elini güçlendi

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin İl Başkanlığına atanan Cesim Ercik, eski il başkanı İsmail Taşpınar'dan görevi devraldı.

Taşpınar'ın istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezince il başkanlığına getirilen Ercik, parti binasında gerçekleştirilen devir teslim töreniyle yeni görevine başladı.

Ercik, yaptığı konuşmada, Taşpınar'a bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bundan sonraki süreçte de birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurgulayan Ercik, "Allah hiçbirimizin birliğini, beraberliğini, diriliğini bozmasın. Ağız tadımızı bozmasın. Bundan sonraki süreç inşallah Mersin ve Türkiye için hep başarılarla dolu yıllar olur." dedi.

Taşpınar da il başkanlığını gönül rahatlığıyla devrettiğini, kendisinin isteği üzerine devir teslim töreni yaptıklarını söyledi.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana tüm seçimlerde görev aldığını anlatan Taşpınar, "Bu teşkilatta, bu davada bir gün bile herhangi bir yerde görev almak, hizmet almak gerçekten büyük bir şereftir, onurdur. Benim görevde bulunduğum süre içerisinde tüm teşkilatlarımızla birlikte çok önemli işlere imza attık. Geldiğimiz süre içerisinde kısa sürede hızlandırılmış sistem gibi mitingler ve seçimlere imza attık." diye konuştu.

Görev bilinciyle her gün sorumlulukla çalıştıklarını dile getiren Taşpınar, şunları kaydetti:

"Bizler özellikle ülkemizin içinde bulunduğu iç ve dış tehditleri biliyoruz. Türkiye üzerinde oynan oyunları biliyoruz. Tüm bu oyunlar oynanırken bizim buralarda küçük hesaplar, küçük işler peşinde olmamız asla düşünülemez. Bizim özellikle kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve şu andaki Genel Başkan'ımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun elini güçlendirmek en büyük vazifemiz. Onları teşkilatlardaki sıkıntılarla meşgul etmemek bizim açımızdan en büyük meseledir. Bizler onların yüklerini hafifletmek, onları daha güçlü kılmak için buralardayız."

Konuşmaların ardından Taşpınar, yeni il başkanı Ercik'e görevinde başarılar dileyerek, çiçek takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.