AK Parti'de 17'si büyükşehir 48 ilin adayı bugün belli olacak

AK Parti'de 17'si büyükşehir 48 ilin adayı bugün belli olacak
AK Parti'de gözler, ikinci aday tanıtım toplantısına çevrildi. Konya, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 48 ilin belediye başkan adayı bugün açıklanacak.

AK Parti'de ikinci aday tanıtım toplantısı için geri sayım başladı.

AK Parti, 7 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen ilk programda 26 ilin belediye başkan adaylarını tanıtmıştı. Ankara’daki ikinci aday tanıtım toplantısında 17 büyükşehir ve 31 ilin adayı açıklanacak.

AK Parti kalan 7 ilde de MHP’nin adaylarını destekleyecek.

AK PARTİ'NİN KONYA, ANKARA VE İZMİR ADAYI KİM OLACAK?

ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenecek tanıtımda en çok merak edilen ise Ankara ve İzmir adaylarının kimler olacağı.

İstanbul'da olduğu gibi Ankara'daki aday tanıtım toplantısında, ilçe belediye başkan adayları açıklanmayacak. Ocak ayının sonunda tüm adayların kamuoyuna tanıtılacağı programın düzenlenmesi planlanıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın mevcut Başkan Uğur İbrahim Altay olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Daha önce alınan kulis bilgileri de Uğur İbrahim Altay'ın Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağını doğruluyor.

SEÇİM BEYANNAMESİ AYRI BİR PROGRAMDA AÇIKLANACAK

AK Parti'nin yerel seçim beyannamesi, ilerleyen günlerde düzenlenecek ayrı bir programla açıklanacak.

Beyannamede; aralarında kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik ile güvenli ve dirençli şehirlerin de bulunduğu 8 başlık olması bekleniyor.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.