AK Parti'den Rektör Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti'den Rektör Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Selçuk Üniversite Rektörlüğüne atanan Mustafa Şahin’i rektörlük binasında ziyaret etti...

(Süleyman Sayan'ın Haberi)

Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Selçuk Üniversite Rektörlüğüne atanan Mustafa Şahin’i rektörlük binasında ziyaret etti.

Ak parti Seydişehir İlçe başkanı Mustafa Konurer beraberinde yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanlarından oluşan kalabalık bir heyetle Selçuk Üniversitesinin yeni rektörü Mustafa Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.  

Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden bir tanesi olan Selçuk Üniversitesi’nin başına değerli hemşerimiz Prof. Dr. Mustafa Şahin hocamızın rektör olarak atanmasından dolayı çok mutlu olduk diyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Konurer değerli hocamız meslek hayatı boyunca yaptığı başarılı çalışmalarla her zaman gurur kaynağımız olmuştur. Yıllarca öğretim görevlisi olarak hizmet ettiği Üniversiteye bundan sonra Rektör olarak hizmet edecek olan hocamız görevi boyunca başarılı hizmetler yaparak Selçuk Üniversitesinin eğitim kalitesini daha da üst seviyelere çıkaracaktır. Görevinin hayırlara vesile olmasını temenni eder, şahsım ve tüm teşkilatım adına başarılar dilerim dedi.

Ak parti Seydişehir ilçe teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin ziyaretçilere teşekkür ederek, Amacımız çok çalışarak Selçuk Üniversitesi'ni bugün bulunduğu konumdan çok daha önemli yerlere taşımaktır. Önümüzde önemli projeler var. Tüm bu projelerin gerçekleşmesi için yoğun bir çalışma temposunun içerisine gireceğiz. Bunun için hem şehrimizde hem de üniversitemizde yeterli potansiyel var. Bu potansiyeli hep birlikte harekete geçireceğiz dedi.

Ziyaretin sonunda Ak parti seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e Seyit Harun Camiinin resmi olan tablo hediye etti.

(Süleyman Sayan-Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.