"Akşener masadan ikinci kez kalktı" iddiası ortalığı karıştırdı

"Akşener masadan ikinci kez kalktı" iddiası ortalığı karıştırdı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığının belirlendiği toplantıda masayı bir kez daha terk ettiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Millet İttifakı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılımı ile Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde buluştu. Altılı masanın cumhurbaşkanı adayını belirlediği toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Karamollaoğlu, "Bugün burada bir araya gelmemizin sebebini hepiniz biliyorsunuz. Toplantılarımız neticesinde aldığımız kararı siz kardeşlerimize duyurmayı bir görev addediyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu bizim cumhurbaşkanı adayımız olarak açıklıyorum" dedi.

Akşener masadan ikinci kez kalktı iddiası ortalığı karıştırdı

YARKADAŞ: AKŞENER MASADAN YİNE KALKTI

Ancak tartışmalar bitmedi. Meral Akşener'in" kumar masası", "noter masası" diyerek terk ettiği ancak gerüşmeler sonrası geri döndüğü masadan ikinci kez kalktığı iddiası ortalığı karıştırdı.

İddianın sahibi CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Meral Akşener'i topa tuttu ve dün geceki 6'lı koalisyon masasında yaşanan krizi açık açık anlattı. Yarkadaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Akşener'in masayı ikinci kez terk ettiğini, araya Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun girdiğini söyledi. Davutoğlu ile Akşener arasında mescitte 15 dakikalık pazarlık yapıldığını söyleyen Yarkadaş, Akşener'in masaya milletvekili listesi resti çektiğini de aktardı.

'DAVUTOĞLU ENGELLEYİP SALONDAKİ MESCİTTE 15 DAKİKA KONUŞUYOR'

Yarkadaş, yaşananları şöyle anlattı: "Akşener'i anlayamıyorum. Partisinin barajın altında kalacağını görünce masaya dönüyor; toplantıda yine masayı terk ediyor. Akşener, Babacan'a sinirlenip çıkarken, Davutoğlu engelleyip salondaki mescitte 15 dakika konuşuyor. Akşener geri dönüyor. Ne yapmak istediğini anlayan var mı?"

untitled-1.jpg

İYİ PARTİ'DEN YARKADAŞ'A TEPKİ: BU TROLÜ KİM SUSTURACAK?

Yarkadaş'ın paylaşımlarna İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli tepki gösterdi. Naci Cinisli, Yarkadaş için, "Bu trolü kim konuşturuyor, kim susturacak? Neyin nesidir, kimin fesidir?" ifadelerini aktardı.

fqnkoh-x0aubdxm.png

Akşener masadan ikinci kez kalktı iddiası ortalığı karıştırdı

AKŞENER'İN YÜZ İFADESİ GÜNDEM OLDU

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıklarken Meral Akşener'in yüzüne yansıyan ifade de gündem oldu. Akşener'in ifadesi sosyal medyada ve televizyon programlarında konuşuldu.

aksener.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum