Alkışlar Anadolu için

Alkışlar Anadolu için
Bandırma mağlubiyetiyle play-off hedefini zora sokan Anadolu Selçukspor, bu hafta sonu ligden düşmeyi garantileyen Karşıyaka’yı ağırlayacak. Ligi en iyi yerde bitirmek isteyen yeşil-beyazlılar, İzmir temsilcisi karşısında kazanmak için sahaya çıkacak

Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, kritik Sakaryaspor ve Bandırmaspor maçlarından mağlup ayrılarak, hedefi olan play-off’u zora soktu. Gerek 20 yaş ortalaması, gerekse mücadeleci performansıyla play-off yarışının gözdesi olan yeşil-beyazlılar, her ne kadar hedefini zora soksa da, büyük bir alkışı hak etti.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Ligin ilk devresinde play-off hedefinin 9 puan gerisinde kalan ve ikinci devreye fırtına gibi başlayan Anadolu Selçukspor, ilerleyen süreçte hedefiyle puan farkını 5’e kadar indirdi. Yeşil-beyazlılar dönemin lideri Gümüşhanespor ve direkt şampiyonluğa kurulan Şanlıurfaspor gibi takımları mağlup etmeyi başardı.

DİREKT RAKİPLERİNE KAYBETTİ

Gösterdiği performansla herkesin çekindiği bir takım haline gelen Anadolu Selçukspor, deplasmanda oynadığı Sakaryaspor ve Bandırmaspor maçlarından mağlup ayrılarak play-off hedefini zora soktu. Matematiksel olarak şansını sürdüren yavru kartal, mental olarak hedefini bitirmiş durumda.

LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYOR

Anadolu Selçukspor ismini aldıktan sonra sürekli düşmeme mücadelesi veren yeşil-beyazlılar, bu sezon en iyi dönemlerinden birini geçirdi. Konyaspor’un pilot takımı, bu hafta sonu iç sahada oynanacak Karşıyaka maçını da kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyor. Rakip Karşıyaka, geçtiğimiz hafta kendi evinde Karagümrük’e yenilerek ligden düşmeyi garantilemişti.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.