Altay: “bu millet her zaman vatanına bayrağına sahip çıktı”

Altay: “bu millet her zaman vatanına bayrağına sahip çıktı”
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Dağlıca’da yaşanan ve 16 askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan hain terör saldırısına değinerek

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Dağlıca’da yaşanan ve 16 askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan hain terör saldırısına değinerek, “Herkes şunu iyi bilmeli ki bu millet ne pahasına olursa olsun her zaman vatanına, bayrağına sahip çıkmıştır” dedi. 
Selçuklu Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı öncesi Dağlıca’da yaşanan ve 16 askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan hain terör saldırısına değinen Başkan Altay, “Şehir olarak Türkiye Milli Futbol Takımının başarısına ev sahipliği yaparken maçın son anlarında tüm Türkiye’yi hüzne boğan bir haberle hepimiz sarsıldık. Genelkurmay Başkanlığı’mızın yaptığı açıklama ile 16 kahraman askerimizin Dağlıca’da şehit olduğunu üzülerek öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağolsun. Tüm yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.
Altay, “Son günlerde özellikle terörde bir tırmanma söz konusu ama herkes şunu iyi bilmeli ki bu millet ne pahasına olursa olsun her zaman vatanına, bayrağına sahip çıktı. Zor bir coğrafyada yaşadığımızın farkındayız. Vatanımızın savunması için tüm Türkiye hep birlikte gayret içerisindeyiz. Bu manada şehitler, gaziler veriyoruz ama her seferinde görüyoruz ki vatan sağolsun, millet sağolsun diye milletimiz bunu vakur bir şekilde karşılıyor. Biz de buradan Selçuklu Belediyesi Meclisi olarak tüm terör olaylarını lanetliyor ve kınıyoruz. Tüm şehitlerimize de tekrar başsağlığı diliyorum, milletimizin başı sağolsun. İnşallah bu acıları tekrar yaşamayalım” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.