Altınekin'in en sevilen ismi başkanlığa talip oldu

Altınekin'in en sevilen ismi başkanlığa talip oldu
 Muhabir
Altınekin’de uzun yıllar Ziraat Odası Başkanlığı yapan, görevi süresince verdiği hizmetlerle hem ilçe halkının takdirini kazanan, hem de çevre ilçelere örnek olan Bekir Kağnıcıoğlu AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

Altınekin’in en sevilen isimlerinden biri olan Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu, Altınekin Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulundu.

10 yılı aşkın bir süredir Altınekin Ziraat Odası Başkanı olarak görev yapan, kendisi de bir çiftçi olan Bekir Kağnıcıoğlu, ziraat odası çatısı altında yaptığı hizmetler ve ilçeye kazandırdığı yatırımlarla Altınekin halkının gönlünü kazanmayı başarmıştı.

Altınekin Ziraat Odası Başkanı olarak, ilçenin tarımsal üretimini en üst seviyeye çıkarmak, üretilen tarım ürünlerinin katma değerli hale gelmesini sağlamak ve ürün desenini genişletmek için kamu kurumlarının da desteğini arkasına alarak ilçe tarımına önemli hizmetlerde bulunan Bekir Kağnıcıoğlu, yaptığı hizmetlerle sadece Altınekin’de değil, çevre ilçelerde de takdir edilmiş ve yaptığı hizmetler bölgeye örnek teşkil etmişti.

Sadece Altınekin’in değil Konya Ovası’nın kuzeyinin ve tüm Konyalı çiftçilerin dertleriyle dertlenen, sıkıntılarına çözüm arayışında olan Başkan Bekir Kağnıcıoğlu, özellikle su konusundaki ısrarcı yaklaşımı ve Konya Ovası’nın kuzeyinin suyla buluşturulması konusundaki çabası ile tüm çiftçiler tarafından takdir ediliyordu.

Başkan Bekir Kağnıcıoğlu ayrıca geride kalan dönemlerde Altınekin Ziraat Odası’nda da önemli yatırımlara öncülük etmiş, başta KOP olmak üzere tarımsal destek sağlayan tüm kurum ve kuruluşlarla yaptığı işbirliği ile bölge çiftçisinin ihtiyacı olan pekçok yatırımın ilçeye kazandırılmasını sağlamıştı.

BEKİR KAĞNICIOĞLU KİMDİR?

1972 Konya Altınekin doğumlu.

Altınekin Ahmet Şehit Ortaokulu mezunu.

Çiftçi bir ailenin çocuğu olan Bekir Kağnıcıoğlu, 2009 yılında Altınekin Belediyesi Meclis Üyesi oldu.

2011 yılında da Altınekin Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçildi. Yaklaşık 13 yıldır bu görevini sürdürüyor.

Konya Şeker’in iştiraklerinden olan Altınekin BETA Ham Yağ Fabrikası’nda 9 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Konya Önder Çiftçiler Derneği’nin Kurucu Yöneticileri arasında yer aldı ve burada 3 yıl boyunca görev yaptı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.