Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:
"Hafta sonu zor bir maç olacak, Trabzonspor iç saha avantajını çok iyi kullanıyor"

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, rakipleriyle zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında yaptıkları Beşiktaş Mogaz maçını kendi hataları nedeniyle kaybettiklerini ifade etti.

Bu hafta Trabzonspor deplasmanına çıkacaklarını belirten Günal, "Hafta sonu zor bir maç olacak, çünkü Trabzonspor oynadıkça açılan bir ekip ve iç saha avantajını çok iyi kullanıyor. Ayrıca takımımızda sakat oyuncu sayısı bir hayli fazla" ifadelerini kullandı.

Daha önce tam kadro maçlara çıkamadıklarını, şimdi ise antrenmanları bile tam kadro ile yapamadıklarını vurgulayan Günal, bu olumsuzlukların sahaya yansımamasını diledi.

Olumsuzlukları kulüp ve teknik kadro olarak telafi etmeye çalıştıklarını anlatan Günal, şunları kaydetti:

"Bu olumsuzlukları telafi ettiğimiz takdirde zorlu geçecek maçta avantajlı olabiliriz. Rakibimize saygı duyarak sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini ortaya koyarak galip gelmek istiyoruz. Ligin ilk yarısını 16 puanla bitirdik. İkinci yarıda da en az bu puanı almak ve ligi ilk dört arasında bitirmek istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.