Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:
"Merzifon Belediyespor maçını kazandığımız takdirde Trabzonspor galibiyeti daha da değerli hale gelecek ve ilk dörtteki yerimizi sağlamlaştıracağız"


AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de hafta sonu sahasında Merzifon Belediyespor ile karşılaşacak Amasya Taşova YİBO'da antrenör Hakan Günal, rakiplerini yenmeleri halinde Trabzonspor galibiyetinin daha da değerli hale geleceğini ve ilk dörtteki yerlerini sağlamlaştıracaklarını söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi ve fonksiyonel bir takım oluşturduklarını, oyuncu sayılarındaki eksikliğin tek sıkıntıları olduğunu belirtti.

Hafta sonu karşılaşacakları Merzifon Belediyespor'un saygı duyulacak bir ekip olduğunu dile getiren Günal, "Yeni yapılanma ile bu yıl lige katıldılar ve çok iyi performans gösterdiler. Merzifon Belediyespor'a karşı çok önemli bir maça çıkıyoruz, puan olarak hemen arkamızdalar. Bu maçı kazandığımız takdirde Trabzonspor galibiyeti daha da değerli hale gelecek ve ilk dörtteki yerimizi sağlamlaştıracağız" ifadelerini kullandı.

İlk yarıdaki performanslarını korumak istediklerini vurgulayan Günal, şöyle konuştu:

"Merzifon Belediyespor ile ligin ilk yarısında oynadığımız maç berabere bitmişti. Hentbolun sertliği içerisinde her iki takımdan yine centilmence bir maç bekliyorum, umarım bizim lehimize sonuçlanacak bir maç olacaktır. Rakibimize saygı duyarak, küçümsemeden sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Ligin ilk yarısını 16 puanla bitirdik. İkinci yarıda da minimum bu puanı almak ve ligi ilk dört arasında bitirmeyi hedefliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.