Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:
- "Geçen sezon kaçırdığımız Dörtlü Final grubuna kalmayı, ardından iyi bir kura ile final yapıp Avrupa kupalarına gitme hakkını kazanmayı istiyoruz"

AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, Türkiye Kupası'nda öncelikle Dörtlü Final grubuna kalmayı, ardından da finale yükselerek Avrupa kupalarına gitme hakkını kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada Trabzonspor ile yapacakları çeyrek final turu maçlarını değerlendirdi.

Bundan sonra Türkiye Kupası'na odaklanacaklarını dile getiren Günal, Trabzonspor ile gelecek hafta yapacakları ilk maçta avantajlı bir sonuç almak istediklerini belirterek, "Geçen sezon kaçırdığımız Dörtlü Final grubuna kalmayı, ardından iyi bir kura ile final yapıp Avrupa kupalarına gitme hakkını kazanmayı istiyoruz. Takımımızın bu gücü var. Hazırlıklarımız, Trabzonspor maçına yönelik devam ediyor." diye konuştu.

Trabzonspor'un iyi bir takım olduğuna işaret eden Günal, "Onlar da play-off'a kalamayacak gibi görünüyor. Bu durumda onlar da hedefleri içerisinde tek yolun kupa olduğu bilinci ile buraya gelecek ve avantajlı bir skor almaya çalışacaklar. Güzel bir maç olacak diye düşünüyorum. Tabii kazananın bizim taraf olmasını temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Günal, sakatlıkları bulunan oyuncuların durumunun iyiye gittiğini, milli takımdaki Niyazi Bozkurt'un da katılımıyla çalışmaları tam kadro sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.