Amir Hadziahmetovic, Konyaspor'da başarının sırrını açıkladı

Amir Hadziahmetovic, Konyaspor'da başarının sırrını açıkladı
Konyaspor'un Boşnak yıldızı Amir Hadziahmetovic, yeşil-beyazlıların başarısının sırrının Teknik Direktör İlhan Palut'la oyuncular arasındaki karşılıklı "güven" olduğunu söyledi.

Konyaspor'un transfer dönemlerinde ismi en çok öne çıkan Boşnak yıldızı Amir Hadziahmetovic, yeşil-beyazlıların başarısının sırrını Teknik Direktör İlhan Palut'la oyuncular arasındaki karşılıklı güven olarak açıkladı.

Başarılı orta saha oyuncusu, "İlhan hoca çok iyi. İyi iş yapıyor. Biz ona, o da bize güveniyor. Kaliteli oyucularımız var. Bu da başarıyı getiriyor" dedi.

Hadziahmetovic, takımın bu yıl ofansif açıdan defansif yönüne göre geride olmasıyla ilgili, "Geçen sene ofansif oyuncu vardı daha fazla seçenek ardı. Mesela Serdar, Rahmanovic, M’Poku gibi oyuncular ayrıldı. O yüzden biraz sıkıntılarımız var ama takım yine de iyi gidiyor" sözleriyle açıkladı.

BU YAZ BENİ ÇOK KULÜP İSTEDİ

7 yıldır formasını terlettiği Konyaspor'a para kazandırarak ayrılmak istediğini ifade eden Amir, "Bu yaz çok kulüp istedi ama bu kulüp benden para kazanması lazım. İnşallah herkes mutlu olsun istiyorum. Hem ben, hem Konyaspor he de alacak kulüp" dedi.

HAYALİM İNGİLTERE'DE OYNAMAK

Boşnak oyuncuların İtalya'da daha başarılı olduğunu ifade eden Amir Hadziahmetovic ancak hayalini İngiltere’de oynamak olduğunu söyledi. Performansını geliştirmek için antrenman dışında da çalıştığını ifade eden başarılı oyuncu, "Özel olarak çalışıyorum. performansımdan memnunum ama daha fazlasını yapabiliriz. Tempomu daha da artırmak istiyorum. Şut ve pas çalışıyorum." diye konuştu.

Amir, Türkiye'de beğendiği oyuncuların başında Edin Visca, İrfan Can Kahveci geldiğini ifade ederken dünyada ise Roberto Velati ve geçmişteki İniesta tarzı oyuncuları beğendiğini söyledi.

Taraftarlara da mesaj gönderen Amir, "Onların desteğini görmek çok güzel. İnşallah stadı ful görmek istiyoruz" dedi

Amir Hadziahmetovic, milli forma ile hayalinin ise Avrupa veya Dünya Şampiyonası gibi büyük bir organizasyonda forma giymek olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.