Anadolu evinde kral

Anadolu evinde kral
Anadolu Selçukspor, bu sezon kendi evinde en fazla gol atan 3 takım arasında yer aldı. Yeşil-beyazlılar, şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, Gümüşhanespor ile birlikte 37’şer gol atmayı başardı

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, bu sezon kendi evinde en çok gol atan 3 ekip arasında yer aldı. 20 yaş ortalamasıyla play-off hattının en güzide ekibi olan yeşil-beyazlılar, 17 maçlık iç saha serüveninde rakiplerine 37 gol atmayı başardı. Anadolu Selçukspor, ,iç sahada en çok gol atan ekip unvanını play-off mücadelesi verecek Şanlıurfaspor ve Gümüşhanespor ile birlikte paylaşıyor.

GOL KRALLIĞINDA 2. OLDU

Sezon başında daha fazla forma şansı bulması için Anadolu Selçukspor’a kiralanan golcü oyuncu Mücahit Can Akçay, normal sezonda gol krallığında 2. sırada yer aldı. Birçok alanda başarılı performans sergileyen 19 yaşındaki oyuncu, son 2 haftaya zirvede girse de, attığı 17 gol ile 19 gol atan Erhan Şentürk’ün ardında 2. sırada yer aldı.

İÇ SAHADA 39 PUAN TOPLADI

Anadolu Selçukspor, Konya’da oynadığı maçlarda 39 puan topladı. Bu alanda 41 puanlı Şanlıurfaspor liderliği göğüslerken, 40 puanlı Sakaryaspor 2, 39 puanlı Gümüşhane 3, Altay ise 4. sırada kendilerine yer buldu.

İÇ SAHADA 2 MAĞLUBİYET

Konyaspor’un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, iç sahada en az yenilen ekipler arasında da kendine yer buldu. İç sahada 12 galibiyet alan yeşil-beyazlılar, 3 maçtan beraberlikle ayrılırken, 2 maçta da mağlup oldu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.