Anadolu geri sayımda

Anadolu geri sayımda
Yarın ligin en kritik maçlarından birine çıkmaya hazırlanan Anadolu Selçukspor’da nefesler tutuldu. Zor günleri geride bırakmak isteyen temsilcimiz, bu maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçı için geri sayıma geçti. Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen yeşil-beyazlı ekip, kendisi gibi ligde sıkıntılı günler geçiren rakibini mağlup etmeyi hedefliyor. Temsilcimiz, deplasmanda oynanacak maçta İstanbul temsilcisini yenerek kötü gidişatını durdurmak istiyor. Hafta başında teknik direktör değişikliğine giden yavru kartal, Mustafa Alper Avcı yönetiminde tek düşüncesi ilk maçından galibiyetle ayrılmak.

YOLCULUK BUGÜN

Yeşil-beyazlılar, Büyükçekmece Tepecikspor maçı için İstanbul’a bugün hareket ediyor. Teknik direktör Mustafa Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde yapacağı sabah antrenmanıyla son hazırlıklarını gerçekleştirecek Anadolu Selçukspor, daha sonra havayolu ile İstanbul’a giderek kampa girecek. Büyükçekmece Tepecikspor-Anadolu Selçukspor müsabakası ise Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda saat 13.30’da oynanacak.

DÜDÜK HELLAÇ’TA

Spor Toto 2. Lig’de gruplarda 23. hafta maçlarında görev yapacak hakemler belli oldu. Anadolu Selçukspor’un 19 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Tepecikspor ile oynayacağı maçı Ercan Hellaç yönetecek. Hellaç'ın yardımcılıklarını Bülent Uludoğan ve Kasım Oyarçin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Gökhan Özbulut. (Seda Erciş)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.