Anadolu kritik randevuda

Anadolu kritik randevuda
Anadolu Selçukspor, bugün zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmaya çıkıyor. Deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile mücadele edecek yeşil-beyazlı ekip, maçı kazanarak yoluna emin adımlarla devam etme amacında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 31. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, deplasmanda Kocaeli Birlikspor’a konuk oluyor. Son 8 haftada iyi bir çıkış yakalayan ve hiç mağlup olmayarak önemli puanlar toplayan yeşil-beyazlı ekip, bu başarısını zorlu Kocaeli deplasmanında sürdürmeyi hedefliyor. Puan sıralamasında oldukça kritik bir öneme sahip olan bu karşılaşmada yavru kartal 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor. Kocaeli Birlikspor ile Anadolu Selçukspor arasında Alparslan Türkeş Stadyumu’nda oynanacak maç saat 15.00’da başlayacak.

“KAZANMAK İÇİN GELDİK”

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, Kocaeli’ne kazanmak için geldiklerini söyledi. Zorlu bir deplasmanda güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını hatırlatan Avcı, maçı kazanarak serilerini sürdürme amacında olduklarını söyledi. Rakiplerinin haftalardır galip gelemediğini belirten Avcı, “Rakibimiz çok güçlü bir ekip olmasına rağmen, son haftalarda evinde istediği sonuçları alamıyor. Bizler de bu avantajı kullanmak istiyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik ve buraya kazanmak için geldik. İnşallah güzel bir oyun sonucunda maçı kazanıp evimize mutlu döneriz. Bunu gönülden istiyoruz” diye konuştu.

MAÇ SAATİNDE NETLEŞECEK

Yeşil-beyazlı ekipte zorlu Kocaeli Birlikspor maçı öncesi eksik oyuncuları bulunuyor. Temsilcimizde tedavisi süren Ragıp Başdağ bu maçta da forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Oğuz Gürbulak, Maksut Taşkıran ve Berat Çetinkaya’nın durumları ise maç saatinde netleşecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.