Anadolu Selçuk genel kurula gidiyor

Anadolu Selçuk genel kurula gidiyor
Anadolu Selçukspor, bu hafta içinde genel kurul kararı alacak. Yoluna devam etmek için Konyaspor genel kurulunu bekleyen yavru kartal, bu hafta içinde alınacak kararla yönetim listesini daha da güçlendirerek yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig’de mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, bu hafta içinde olağanüstü genel kurul kararı alacak. Yola devam etmek için Konyaspor’un genel kurulunu bekleyen yavru kartallar, yeni başkan Hilmi Kulluk ile yapacağı istişarenin ardından yönetim kadrosunu daha da güçlendirerek yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Yavru kartalın mevcut yönetimi, bu hafta içinde Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ile bir araya gelerek istişare toplantı yapacak.

HİLMİ KULLUK İLE GÖRÜŞECEKLER

Anadolu Selçukspor’un mevcut yönetimi, Konyaspor’un yeni başkanı Hilmi Kulluk ile bu hafta içinde bir araya gelecek. Yönetim, yapılacak istişare toplantısının ardından olağanüstü genel kurul kararı alarak yönetim kadrosunu daha da güçlendirecek.

MEHMET GÜNEY, KONYASPOR’DA KALACAK

Konyaspor başkanlığına seçilen Hilmi Kulluk’un yönetim kurulu listesinde yer alan Anadolu Selçukspor’un mevcut başkanı Mehmet Güney, bu sezon ağırlıklı olarak Konyaspor’da görev yapacak. Mehmet Güney’in Konyaspor’a daha fazla vakit ayıracak olması nedeniyle, Anadolu Selçukspor’daki görevini bırakacağı gelen bilgiler arasında.

YENİ YÖNETİM, YİNE KONYASPOR’DAN

Genel olarak Konyaspor’un yöneticilerinden oluşan Anadolu Selçukspor Yönetim Kurulu, yine bu minvalde yoluna devam edecek. Yavru kartal, Hilmi Kulluk’un listesinde yer alan yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir ekiple yoluna devam edecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.