ANADOLU SELÇUK GERİ SAYIMDA

ANADOLU SELÇUK GERİ SAYIMDA
Hafta içerisinde Fethiye deplasmanından 3 puanla dönerek büyük moral bulan Anadolu Selçukspor, yarın bir zorlu maça daha çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edeceği maç için sıkı hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, yarın sahasında karşılaşacağı Fatih Karagümrükspor maçının geri sayımına geçti. Hafta içerisinde Fethiyespor galibiyetiyle kapatan ve kritik 3 puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlı ekip, moralli bir şekilde yarınki maça çıkacak. Kendi sahasında taraftarlarının da desteğine güvenen yavru kartal, zorlu mücadeleyi kazanarak seri galibiyet elde etmeyi hedefliyor.

TAKTİK ÇALIŞIYORLAR

Yoğun maç trafiği nedeniyle hafta içerisinde Fethiyespor ile karşılaşan Anadolu Selçukspor, bu maçın ardından bir günlük izin yaptı. Yeşil-beyazlı ekip, Fatih Karagümrükspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları yönetiminde sürdürüyor. Yavru kartallarda futbolcuların antrenmanda oldukça moralli ve istekli olması teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Temsilcimiz, zorlu maçın son taktik çalışmasını bugün gerçekleştirerek kampa girecek.

“DEVAM EDECEĞİZ”

Anadolu Selçukspor’un genç teknik adamı Alper Avcı, son haftalarda istedikleri oyun düzenini yakaladıklarını söyledi. Fethiye galibiyetiyle kendilerine geldiklerini belirten Avcı, kalan haftalarda en iyi mücadelelerini sergileyeceklerine inandığını ifade etti. Avcı, “Son haftalarda aldığımız puanlar moral anlamında oldukça olumlu yansıdı bize. Çalışmalar da aynı hırsla devam ediyor. Umarım bu güzel oyunumuzu kalan haftalarda da sürdürüp seri galibiyetler yakalarız. Çünkü bunu sürdürmemiz gerekiyor üst sıralar için. Fatih Karagümrük maçında da taraftarlarımızın desteğiyle bir 3 puan daha almak istiyoruz” dedi. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.