Anadolu Selçukspor'dan açıklama

Anadolu Selçukspor'dan açıklama
Geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Stadyumu’nda Konya Anadolu Selçukspor’umuz ile Fatih Karagümrük arasında oynanan karşılaşmayla ilgili yönetim kurulu tarafından bir açıklama yayınlandı.


Açıklamada şu sözlere yer verildi;
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü oynanan karşılaşmada hem takımımıza hem de Fatih Karagümrük kulübüne verilen hatalı hakem kararları mevcuttur. Camiamızın daha öncede karşılaştığı buna benzer hakem hatalarını art niyetli olarak görmüyoruz. Hem söz konusu görüntülerdeki talihsiz pozisyonun yaşanmaması hem de hakemlerimizin saha içindeki konforunu artırma adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen 2. Futbol Zirvesinde Kulüpler Birliği başkanı Göksel Gümüşdağ'ın dile getirdiği çizgi teknolojisinin ülke futbolu için faydalı olacağını düşünüyoruz. Hakemlerimizin saha içinde daha sağlıklı kararlar vermesi için yapılacak bu yatırımlar futbolu daha da güzelleştirecektir. Konya futbol camiası olarak federasyonumuzun sözknusu maç ile ilgili vereceği her türlü karara saygı duyacağımızın spor kamuoyunca bilinmesini istiyoruz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.