Anadolu’da imza şov

Anadolu’da imza şov
Konyaspor’un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, transferdeki sessizliğini bozdu. Henüz herhangi bir teknik adamla anlaşmayan yeşil-beyazlılar, Konyaspor’un scout ekibinden gelen 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig’de mücadele edecek pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, transfere hızlı giriş yaptı. Teknik direktör Mustafa Alper Avcı’nın 1. Lig ekiplerinden Altay ile anlaşmasının ardından henüz herhangi bir teknik adamla anlaşmayan Yavru Kartal, Konyaspor’un scout ekibinden gelen 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

YENİ STOPER, SİNAN ÖZKARA

Anadolu Selçukspor, başarılı stoperi Sertan Yiğenoğlu’nu Konyaspor kampına göndermesinin ardından bu bölgeye takviye yaptı. Yeşil-beyazlılar, Almanya’da top koşturan gurbetçi stoper Sinan Özkara’yı renklerine bağladı. Almanya Oberliga Westfalen liginde Rot Weiss Ahlen forması giyen 22 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda Anadolu Selçukspor forması giyecek. Özkara, geçtiğimiz sezon Weiss Ahlen formasıyla 1 maça çıktı.

SAĞ KANADA, KARACA

Konyaspor’un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor; sağ kanat transferini, stoper Sinan Özkara’nın takım arkadaşı olan Emre Karaca ile gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, birlikte oynayan 2 oyuncuyu Konya’ya getirerek renklerine bağladı. Emre de tıpkı Sinan gibi 22 yaşında. Karaca, geçtiğimiz sezon 1 lig maçında forma giydi.

BUCASPORLU HÜSEYİN DE GELDİ

Anadolu Selçukspor, sezonu TFF 3. Lig ekiplerinden Bucaspor’da tamamlayan kaleci Hüseyin Koç ile de anlaştı. 1. kalecisi Mücahit Atalay’ı, 3. kaleci olarak Konyaspor’a gönderen Yavru Kartal, Atalay’ın boşluğunu, Bucaspor’un gelecek vadeden 20 yaşındaki file bekçisi Hüseyin Koç ile doldurdu. Koç, geçtiğimiz sezon 28 lig, 4 Ziraat Türkiye Kupası maçında Bucaspor kalesini korumuştu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.