Anadolu’dan geleceğe ilk çıkış

Anadolu’dan geleceğe ilk çıkış
Startup Anatolia girişimci ve yatırımcı zirvesi Konya’da gerçekleştirildi. Geleceğin yatırım şekilleri ve girişim dikeyleri konuşuldu. 46 Üniversiteden katılımın sağlandığı zirvede, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade de yer aldı

Startup Anatolia girişimci ve yatırımcı zirvesi Konya’da gerçekleştirildi. Geleceğin yatırım şekilleri ve girişim dikeyleri konuşuldu. 46 Üniversiteden katılımın sağlandığı zirvede, Yenibirlider Derneği Kurucusu Cem Garih, Esas Holding Angel Investor Fethi Kamışlı, Hiziliceviri.com Kurucusu Serkan Haşlak, ThinkNeuro Marketing A.Ş. Ceo’su Yener Girişken, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade ve bir çok lider panelde yer aldı.

Yenibirlider Derneği Kurucusu Cem Garih, Startup Anatolia sahnesinde yöneltilen soruları yanıtlarken, özel panelde liderlik ekolü, bilgi ekonomisi, iş modeli ve girişim, gelecek ve amaç yönetimi konularında önemli değerlendirmeleri gerçekleştirdi.

Esas Holding – Angel Investor Fethi Kamışlı, startup’ın önemi, Aile ofislerinde startup ve yatırım değerlemelerinin yönü, yatırım kriterleri ve girişimlere karşı yaklaşımlar, Türkiye’de yatırımcı ekolü ve yeni dünya ekonomisine uyum süreçlerine dair değerlendirmeler ile paneli tamamladı.

 

Think Neuro Marketing A.Ş. Ceo’su Yener Girişken, algıların ve sonuçların yansımalarını en derin boyutları ile anlattı. Neuro pazarlama ve Pazar durumundan bahseden Girişken, toplumların algı şifrelerinden yola çıkarak çözümsemenin şirket ve bireye nasıl yansıyacağına dair iz bırakan konferans gerçekleştirdir. Girişimlerin iç dünyasını da anlatan Girişken, Startup Anatolia sahnesinde bütünleyici çözümleri, iş modeli üzerinde duran ve modelini pazara sunma olanaklarını geliştirme aşamasındaki Anatolia girişimcilerine derin nefes aldırdı.

Hizliceviri.com Kurucusu Serkan Haşlak, 0’dan 1’e konulu konferansında, akıcı ve dinamik anlatımı ile girişimcilere samimi örnekler verdi. Haşlak, kendi yaşadığı girişimcilik aşamalarını açık bir şekilde dile getirerek, girişimcilere izlenmesi gereken yollar ve koşullar hakkında bilgiler sundu. Yaşanmışlığın içinden kaybetme duygusunu ve dikeyler sonrası başarı aşamasını hizliceviri.com üzerinden örnekler ile dile getirerek, yeni girişimlere adım attığının da sinyalini verdi.

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, bir girişimci ve eğitimci olarak verdiği konferans da, iyi niyet ve arzu etmenin önemine dair kıymetli bilgiler paylaştı. Konferans da hayatından örnekleri en samimi şekilde paylaşan Sade, genç girişimcilerin yol alırken nelere dikkat etmesi gerektiğine dair, paylaşmanın ve gerçek bir bireyin üreticilik anlayışına dair önemli konuları ele aldı. Startup Anatolia zirvesinde, Anadolu bölgesinin girişimcilik analizlerini ve ekosistemini ayrıca değerlendirerek konferansı tamamladı.

Voov Creative Ceo’su ve Startup Anatolia kurucularından Kutup Bıçakcı, Startup Anatolia sahnesinde girişimciler ile 2018 programını paylaştı. Event II sürecinin Ankara’da olacağını açıklayan Kutup Bıçakcı, Startup Anatolia girişimcileri ile iyi niyet ve gönüllülük esasına dair önemli konuşmalar yaptı. Dünya’nın bir çok ülkesinden başvuruların yapılması üzerine, kuluçka yapılarının kurulma kararını aldıklarını belirtti. Startup Anatolia’nın her yıl ayrı bir ilde gerçekleşeceğini belirten Kutup Bıçakcı, 2018 programı hakkında önemli bilgiler vererek konuşmasını tamamladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.