Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelaşvili terör saldırısını kınadı

TİFLİS (AA) - Gürcistan Cumhurbaşkanı, Giorgi Margvelaşvili Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Margvelaşvili, yayımladığı mesajda, "Masum insanların hayatını kaybetmesine neden olan Ankara saldırı nedeniyle derin üzüntü duyuyorum. Gürcistan, terörün her türlüsünü kınıyor ve dünyaya tehlike saçan bu büyük suça karşı mücadelede uluslararası ortaklarının yanında duruyor. Bu zor zamanda dost Türk halkıyla dayanışma içindeyim. Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" fadesini kullandı.

Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili de, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili taziye mesajı yayımladı.

Kvirikaşvili mesajında "Türkiye'nin başkenti Ankara'da insanların hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısından dolayı derin üzüntü duyuyorum. Dost ülke Türkiye'nin hükümetine, tüm Türk halkına ve terörün insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğunu düşünen herkese en içten taziyelerimi sunuyorum. Medeni dünyanın bu büyük şeytana karşı gücünü birleştireceğinden eminim" ifadesine yer verdi.

Gürcistan Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada da terör kurbanlarının ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilenerek Türk halkı ve hükümetiyle dayanışma içinde olunduğu mesajı verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.