Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
İspanya Dışişleri Bakanlığı: "İspanya, Ankara'da bugün meydana gelen ve çok sayıda ölü ve yaralıya neden olan bombalı terör saldırısını çok kararlı bir şekilde kınamaktadır"

MADRİD (AA) - İspanya Dışişleri Bakanlığından, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "İspanya, Ankara'da bugün meydana gelen ve çok sayıda ölü ve yaralıya neden olan bombalı terör saldırısını çok kararlı bir şekilde kınamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

İspanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İspanya hükümetinin Ankara'daki terör saldırısını kınadığı belirtildi.

Açıklamada, "İspanya, Ankara'da bugün meydana gelen ve çok sayıda ölü ve yaralıya neden olan bombalı terör saldırısını çok kararlı bir şekilde kınamaktadır. İspanyol hükümeti, kurbanların aile ve yakınlarına başsağlığı dileyip, yaralıların en kısa sürede ve tamamen sağlıklarına kavuşmalarını temenni eder" denildi.

İspanyol hükümetinin, terörizme karşı mücadelede Türkiye'ye destek verdiği ve dayanışma içinde olduğu ifade edilen açıklamada, Ankara'daki bombalı terör saldırısını yapanların en kısa zamanda yakalanıp, yargıya teslim edileceğine güveninin tam olduğu vurgulandı.

Açıklamada, İspanya'nın Ankara Büyükelçiliği'ne ilk gelen bilgilere göre Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden İspanyol vatandaşı olmadığı kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.