Antalya Kepez Belediye Başkanı kim oldu?

Antalya Kepez Belediye Başkanı kim oldu?
 Editör
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Kepez Belediye Başkanlığı'na seçilen Mesut Kocagöz, 15 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen devir teslim töreniyle göreve resmen başladı

Antalya'nın Kepez ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimler sonucunda CHP'li Mesut Kocagöz, belediye başkanı seçildi. Kocagöz, devir teslim töreninin ardından resmen göreve başladı.

ekran-alintisi-002.jpg

Devir teslim töreninde Kepez'e hizmet etmek için aday olduğunu aktaran Başkan Kocagöz, ''Herkesin Kepez Belediyesi'nde kendisini rahat hissedebileceği bir ortam oluşturacağız. Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Kepez'i daha da yaşanabilir bir hale getireceğiz." dedi.

mesut-kocagoz-kimdir-img.webp

Mesut Kocagöz kimdir?

1968 Antalya doğumlu olan Mesut Kocagöz, ilk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünden mezun oldu. İş insanı, mali müşavir ve bağımsız denetçi olan Kocagöz, evli ve 2 çocuk babası.

Kocagöz'ün seçim vaadleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Ulaşım altyapısını geliştirmek
  • Eğitim ve sağlık hizmetlerine yatırım yapmak
  • Park ve yeşil alanları çoğaltmak
  • Çevre kirliliğini azaltmak
  • Sosyal yardımları artırmak
  • Şehircilik projelerini hayata geçirmek

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.