Antalya'da YGS heyecanı

Antalya'da YGS heyecanı
Antalya'da yaklaşık 40 bin öğrenci sınava girdi

ANTALYA (AA) - Antalya'da Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) yaklaşık 40 bin öğrenci sınavda, veliler ise dışarıda ter döktü.

Üniversiteye girişin ilk adımı olan YGS için Antalya'da sınavın yapılacağı okulların önünde güvenlik önemleri alındı. Bazı okullarda öğrencilerini bekleyen veliler gürültü olmaması için okul bahçesinden dışarı çıkarılırken, bazı ebeveynler ise çocukların için okul bahçesinde Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti.

Çocuğu YGS'ye giren anne Gül Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul bahçesinde kızı Melike Demir'i beklediğini, kızı ve diğer öğrenciler için sınavın iyi geçmesi dua ettiğini söyledi. Öğrencilerin zorlu bir maratondan geçtiğini vurgulayan Demir, "Çocuklarımıza dua ediyoruz Allah hepsinin yardımcısı olsun, hepsi emeklerinin karşılığını alır, hepsi istedikleri bölümü kazanır, hepsine başarılar diliyorum" dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.