Arena'da zorlu sınav

Arena'da zorlu sınav
Yeşil-beyazlılar, milli aranın ardından bugün kendi evinde Gaziantepspor’u ağırlıyor. Ligdeki puan avını bu maçta da sürdürmeyi hedefleyen temsilcimizin karşılaşması Torku Arena’da saat 19.00’da başlayacak

Spor Toto Süper Lig’de 8. hafta heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Torku Konyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde bugün Gaziantespor’u konuk ederek bu maçtı kazanıp galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ancak son dört haftada Osmanlıspor(2-1), Mersin İdmanyurdu (2-0) ve Trabzonspor (2-1) maçı ile üç galibiyet alarak iddiasını ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip, son dönemdeki başarılı performansını Antep temsilcisi karşısında da sürdürmek istiyor. Büyükşehir Belediye Torku Arena’da saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Murat Özcan yönetecek.

ADIM ADIM ZİRVEYE

Geçtiğimiz 7.haftayı zorlu Trabzonspor deplasmanından galibiyet alarak kapatan Torku Konyaspor, üç büyüklerin ardından puan cetvelinde 4.sırada yer aldı. Son haftalarda ligde yakaladığı çıkışı iyi bir şekilde değerlendiren ve rakipleri karşısında her anlamda avantaj yakalayan temsilcimiz, sıralamada da zirveye doğru adım adım ilerliyor. Geride kalan 7 haftada 12 puan toplayan yeşil-beyazlılar, zirvede bulunan Beşiktaş karşısında sadece 4 puan gerisinde. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında ise 2 puan fark bulunuyor. Diğer yandan rakip Gaziantepspor 10 puan ile 11 sırada yer alıyor.

SAKATLARIN DURUMU

Torku Konyaspor’da Gaziantep maçı öncesi 3 eksik oyuncusu bulunuyor. Hafta içinde takımdan ayrı çalışan ve tedavileri süren Kenan Özer, Kaya Tarakçı, ve İbrahim Sissoko Antep maçında da takımlarını yalnız bırakacaklar. Geçtiğimiz haftalarda iyi bir performans sergileyen Sissoko, şanssız bir sakatlık yaşayarak Trabzonspor karşısında da forma giyememişti. Fildişi Sahilli oyuncunun bugünde takımla birlikte olamayacağı öğrenildi.

MUHTEMEL 11

Temsilcimiz Gaziantepspor karşına Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Ömer Ali Şahiner, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Samuel Holmen, Traore, Alban Meha, Riad Bajic(Ömer Şişmanoğlu) ve Dimitar Rangelov ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.