Aşı tutkusu: 217 Kez Covid-19 aşısı yaptırdı

Aşı tutkusu: 217 Kez Covid-19 aşısı yaptırdı
Almanya'da 62 yaşındaki bir kişi doktorların "yapmaması" yönündeki uyarılarına rağmen 217 kez korona virüs aşısı yaptırdı.

Almanya'da 62 yaşındaki adam, 217 kez Covid-19 aşısı yaptırdı.

Almanya'da 62 yaşındaki bir kişi doktorların "yapmaması" önerisinde uyarılarına rağmen 217 kez korona virüs aşısı gerçekleştirdi. Lancet Enfeksiyon Hastalıkları dergisinde yer alan makalede, aşıların 29 ay aralıklarla satın alındığı ve yaptırıldığı bilgisi paylaşıldı. Erlangen-Nuremberg Üniversitesi araştırmacıları, adı açıklanmayan Alman adamın herhangi bir semptom yaşamadığını açıkladı. Yaşlı adamın kendisinde herhangi bir korona virüs belirtisi olmamasına rağmen defalarca kez aşı olmak istediği anlaşıldı.

Üniversitenin mikrobiyoloji bölümünde görevli Doktor Kilian Schober, vakayı dergide yayınlanan makale ile öğrendiklerini söyleyerek, "Daha sonra kendisi ile iletişime geçtik ve kendisini bazı testler için Erlangen'e davet ettik. Kendisi de çok ilgi gösterdi" dedi.

Yaşlı adamdan kan ve tükürük örnekleri alınırken, daha önce alınan donmuş kan örnekleri de incelendi. Schober, "Biz bu incelemeleri gerçekleştirirken yeniden korona aşısı olmak istedi. Daha sonra bu numuneleri, bağışıklık sisteminin aşıya nasıl tepki verdiğini kesin olarak belirlemek için kullanma fırsatımız oldu" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.